Azt szeretném, hogy mindenki számára megkönnyítsem a Biblia valódi értelmezését, és megértését!

Ezt a weboldalt azért készítettem, hogy neked is átadjam a valódi misztikum nélküli ismeretet.

Ismerd meg az igazságot
...

Üdvözöllek sok szeretettel

Már több mint 22 évig tanulmányoztam a Bibliát, és folyamatosan újabb és újabb értelmezésre jutottam. Nagyon sokat kutattam, hogy megértsem. Amikor össze tudtam egyeztetni a Bibliát a tudománnyal, nagyon fellélegeztem és boldog voltam, hogy végre megértettem valamit.

Miért hallgass rám?

Mert, amióta én is megismertem a Bibliát, nem csak személyesen változtam meg, hanem az élethelyzetem is. Megszabadultam egy csomó rossz szokástól és megváltozott az értékrendem és az életminőségem is. Azóta sokkal céltudatosabban gondolkodom. Célja lett az életemnek.

Azt megértem, hogy valaki őszintén úgy érzi, hogy helyesen értelmezi a Bibliát, de azért mégsem mondhatja azt, hogy valóban érti is. A nagy Bibliakutatók is folyamatosan változtatják az értelmezésüket. Némelyik vallásban ezt erőteljesen is megtapasztalhatod.

Én sem mondhatom, hogy túl magabiztos lennék egyetlen bibliaértelmezéssel kapcsolatban sem – különösen nem úgy, hogy azt sugalljam, kizárólag az ÉN gondolatom az egyetlen igazság. Ezért, igazából nem tanítani szeretnék, csak beszélgetni, tényekkel érvelni, és azt sem szeretném, hogy követőket vonzzak magam után.

Nem akarom senkinek megmondani, hogy merre menjen vagy miben higgyen. Inkább csak megpróbálok mindenkit a tények felé fordítani.

Feladatomnak érzem, hogy bizonyítható tényeket tegyek közzé. Ha egyáltalán mégis volna valami magasabb szerepem, akkor azt szeretném, hogy kivezessem az embereket abból a misztikus világból, ami korunkban újra felütötte a fejét, és mindenféle babonás dolgokkal ejtsék rabul az érzékeny embereket. Engem mindössze annyi érdekel – hogy elvezessem az embereket a tényekhez és (ha lehetséges) segítsek nekik abban, hogy szellemi értelemben megszabaduljanak a különböző vallásos misztikumoktól, babonáktól. Az után, hogy mit tesznek a továbbiakban, arról ők maguk döntenek.

Ha felkeltettem az érdeklődésedet kérlek, kattints az „olvass tovább” gombra!

Sipos Gyula: a weboldal tulajdonosa

vissza a tetejére