A VIDEÓK IS SEGÍTENEK A BIBLIA ÉRTELMEZÉSÉHEZ

Nézd meg őket!

felvetel

Föld születik

felvetel

Mennyi víz van a földön?

felvetel

Ettől a videótól megváltozik az életed

Ha Te is olyan típusú ember vagy, aki a nyári melegben már hajnali 3-kor felébred, és kimegy, hogy friss levegőt szívjon. Felnéz az égre, és ahogy körbe tekint, megpróbálja megérteni, hogy az a hatalmas univerzum hogyan is jött létre. Látja, hogy minden milyen jó irányban halad, akkor eszébe jut, mit állítanak a tudósok. Ősrobbanás szinte felfoghatatlan a számodra. Azután azon is elgondolkodsz, hogy milyen folyamatok zajlottak le, ami által létrejöttek a mai kontinensek az élőlények, a nővények, az állatok és a mai embert?

Beindul a fantáziád. Hogyan születnek a galaxisok a csillagok? Látod azt is, hogy nem csak születnek, hanem pusztulnak is. Az után nézed a tudományos folyóiratokat, az internetet sőt, ahogy élénkül a fantáziád, egyre mélyebben kezdesz kutatni és rájössz arra, hogy akár több milliárd évre kell visszatekinteni.

Ha még mindig nem tudsz aludni, nézd meg ezeket a filmeket. Nagyon sok élményben lesz részed. Remélem, kielégíti a fantáziádat. Vagy még jobban beindul? Jó filmnézést!

felvetel

Hogyan vezet klímakatasztrófához az emberi fejlődés?

felvetel

Jézus-rejtélyek - 1.: Lét-kérdés

Építsünk valamit együtt

Lépj kapcsolatba velem